Telefoon : +31 6 14184913
Email info@ecobouwadvies.nl
Openingstijden 9:00 - 18:00

PROFESSIONEEL WONINGBEHEER

Ook voor de zakelijke markt is Ecobouwadvies een geschikte partner. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor een EPA-W label, huurpuntentelling en adviezen om geliberaliseerd te kunnen verhuren.

Met dit soort Maatwerkadviezen wordt nauwkeurig aangegeven hoe u minimaal 140 huurpunten kunt halen voor vrije sector verhuur. Dit kan via de weg van een B-label of hoger of door in het comfort van de keuken of badkamer te investeren. De vastgoed beheerder krijgt duidelijk inzicht in de goedkoopste en effici├źntste maatregelen.

EPA-U labels voor kantoorgebouwen

Ecobouwadvies is ook gecertificeerd voor het opnemen en afgeven van EPA-U labels voor de utilitaire markt. Daarnaast geven wij Maatwerkadviezen voor het verbeteren van de energiehuishouding in kantoorgebouwen, bedrijfsruimtes, winkels, scholen etc. Op deze wijze krijgt u inzicht in op welke wijze het loont om uw verlichting aanpassen, bouwkundige aanpassing te doen of overige installaties te verbeteren. U krijgt alternatieve maatregelen overzichtelijk naast elkaar. U kunt de maatregelen vergelijken op investering, fiscaal voordeel of subsidie, terugverdientijd en energiebesparing in m3 gas of kWh elektra.

Ook hier zijn wij scherp geprijsd.


  • Amsterdam in de nacht

    WONINGBEHEER

  • LED-verlichting

    BESPAREN

  • Windturbines

    ALTERNATIEVE ENERGIE

Projecten

Een aantal projecten waar Ecobouwadvies trots op is.

Contact

Ecobouwadvies

H.J.E. Wenckebachweg 49c
1096 AK Amsterdam

Telefoon : +31 6 14184913


© 2017 Ecobouwadvies

ECOBOUWADVIES

Telefoon : +31 6 14184913
Email info@ecobouwadvies.nl
Openingstijden 9:00 - 18:00